Hoveniersbedrijf Mark van Dalen

Voor onderhoud, ontwerp en aanleg van tuinen

Tuinverlichting

Voor uw tuinverlichting kunt u ook bij ons terecht. Wij gaan samen met u al klant overleggen wat de wensen zijn en wat mogelijk is. 

Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Grondspots

Grondspots kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Zo kunt u ze bijvoorbeeld verwerken in bestrating, hout of grind. Er is ook de mogelijkheid om overrijdbare spots te plaatsen in uw oprit. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Buitenspots

Buitenspots kunt u het beste gebruiken voor het aanlichten van bijzondere elementen in uw tuin zoals beelden, bomen en struiken. Met speciale onderwaterspots kunt u ook uw vijver, fontein of waterelement verlichten.Wandlampen

Wandlampen zijn op verschillende manieren te gebruiken, bijvoorbeeld naast openslaande deuren of een tuinwand. U kunt een wandlamp natuurlijk ook 'gewoon' naast uw deur plaatsen. 

Staande lampen

Staande lampen zijn mooi om te gebruiken om uw pad of oprit te verlichten. Een staande lamp heeft een prominente rol in het verlichtingsplan van uw tuin. U kunt deze in veel situaties toepassen.

Systeem

Het systeem is gebaseerd op laagspanning (12 volt). 

Accessoires

Voor de buitenlampen zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Met accessoires kunt u uw buitenlampen aanpassen aan specifieke toepassingen en (licht)wensen.